2009-09-03 18:00:42• hírek • Szatmár.ro

Válasszon saját szájíze szerint

Közel ötvenféle termékkel kényezteti a háziasszonyokat a Hutton tésztagyár, hogy a különféle ételekhez, amelyek a családi asztalra kerülnek mindenki saját szájíze szerint megfelelő méretű és alakú tésztát párosíthasson.

Lassan már húsz éve annak, hogy a Hutton tésztagyár megnyitotta kapuit Szatmár megyében. Az elmúlt időszak alatt a cég folyamatosan új és új termékeket készített a helyi piacnak, hogy az igényeket minél szélesebb körben, minél változatosabb és különlegesebb ínyenc tésztafélékkel elégíthesse ki. A Hutton tésztái iránti keresletet az a tény is igazolja, hogy míg a cégnek kezdetben 30 kiló volt, ma már 10 tonna a napi termelési kapacitása. Ekkora előállított mennyiségre azért is szükség van, mert a vállalat ma már nem csak Szatmárnémetiben és Szatmár megyében, hanem egész Erdélyben kínálja a különféle tésztáit.

A Hutton kizárólag a tradicionális jelleg visszaadására törekszik, azért, hogy a tésztafélék kedvelői, amikor megízlelik az elkészült falatokat, úgy érezhessék, hogy a mai elkorcsosult táplálkozási szokások ellenére nem tűntek el a régi finomságok. A hagyományos jellegű tészták kizárólag a legjobb minőségű lisztből, illetve friss tyúktojásból készülnek, ami ma már külön ritkaságnak számít.

A Hutton nem csak a szokványos levestésztákat ( zabkocka, eperlevél, csigatészta, cérnametélt) és körettésztákat (orsó, csiga, szarvacska, tollhegy, kagylótészta) forgalmazza, hanem más nemzetek különleges tésztáit is előállítja, mint például a spagetti tésztát, vagy a lazagna alapot. Természetesen ne gondolja senki azt, hogy a Hutton tésztagyár termékválasztéka véges, hiszen mindig akadnak olyan különleges tésztaötletek, amelyeket érdemes becsempészni a helyi gasztronómiába is.


Közel ötvenféle terméket gyárt a Hutton tésztagyár
Közel ötvenféle terméket gyárt a Hutton tésztagyár


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: