2011-08-26 12:17:32• hírek • Póti Orsolya

Folk koncert a G.M. Zamfirescu Kulturális Központban

George Negrea
George Negrea

Az utóbbi években egyre népszerűvé vált a folk koncertek megszervezése Szatmárnémetiben, ugyanis egyre nagyobb a szatmári folk zenészek száma. A G.M. Zamfirescu Kulturális Központ több alkalommal is készül ilyen jellegű eseménnyel.

Így most is, augusztus 27-én, szombat este 20 órától „Nincs itt a vége" címmel szervezik meg a fiatal folk zenészek koncertjét, melynek a központ nagyterme ad otthont. A koncert a Szatmári Kulturális Napok rendezvénysorozat része, amely év végéig még számos kulturális programmal várja a közönséget.

A koncerten többnyire olyan fiatalok is fellépnek, akik a Szatmári Művészeti Iskola tanfolyamait látogatják, de rajtuk kívül közismert folk zenészeket is hallhat a közönség, valamint Cserey Csaba a népszerű ütőhangszeres is fellép.

A résztvevők Vlad Mihail Pop, George Negrea, Maria Catalina Sas, Octavian George, Grup Pshic, Codrut Muresan, Olimpiu Neamtu fiatal tehetségek előadásában gyönyörködhetnek, de fellépnek a szatmári folk képviselői is, olyanok mint Ionel Bledea, Sorin Balaj és Sorin Boros.

A rendezvény a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmár Megyei Tanács közreműködésével jön létre. A  belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: