2017-12-29 13:58:47• hírek • Szatmár.ro

Fokozott fellépésre készül a csendőrség az újévi időszakban

2017. december 30. és 2018. január 3. között Szatmár megyében közel 160 csendőr dolgozik majd azon, hogy minden szilveszteri- és újévi programot zavartalanul élvezhessenek a szórakozni vágyók.

A fokozott jelenlét és ellenőrzés az utcákon és utakon azért szükséges, hogy a hatóságok nagyobb hatékonysággal tudjanak kiszűrni minden olyan eseményt vagy személyt, amely megzavarhatja a lakosságot a szabadtéri és otthoni ünneplésben.
 

A csendőröket bevonják majd a fontos közintézmények őrzésébe is, ezzel is erősítve az épületek védelmét. A lakosság védelme érdekében több járőrkocsit rendelnek majd a város utcáira, amelyek külön-külön és csoportokban is köröznek majd. A cél természetesen az, hogy csökkentsék az illegális tevékenységeket és felkészüljenek az olyan esetekre, amelyeknél beavatkozás szükséges.
 

Az év utolsó éjszakáján a csendőrök gondoskodnak Szatmárnémetiben, Nagykárolyban, valamint Avasfelsőfaluban és Tasnádon arról, hogy zavartalanul lehessen élvezni a tűzijátékokat; a csendőrség azt javasolja azoknak, akik szabadtérre vonulnak, hogy minden esetben tartsák be a szervezők által meghatározott szabályokat és korlátozásokat, hogy az ünnep mindenkinek emlékezetes maradhasson.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: