2010-09-10 14:54:52• hírek • Szatmár.ro

Nőtt a szabad munkahelyek száma

Az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség Szatmárnémeti osztálya a betöltetlen állásokról tájékoztatta portálunkat.

A betöltetlen munkahelyek száma jelentősen nőtt az elmúlt időszakhoz képest: megyei szinten most 251 szabad állás vár az elhelyezkedni vágyókra. Legkönnyebben még mindig a varrodai munkások tudnak elhelyezkedni, mivel a megyeszékhelyen közel 90 szabad állás van ezeken a területeken. Jelenleg a megyeközpontban 215 szabad munkahely van, amelyből13 esetben szükséges a felsőfokú-, 186 esetben a középfokú végzettség, 16 esetben  pedig nem szükséges semmilyen végzettség.

Az varrodai munkásokon kívül 25 helyre várnak kereskedelmi ügynököket, hat helyre raktárosokat, és 25 helyre alkatrész összeállítókat, és 5 helyre kárpitost. Megfelelő szakképzéssel hárman jelentkezhetnek biztosítóvállalathoz, egy hotelhez pedig recepcióst várnak.

Nagykárolyban ebben a periódusban most nincs szabad állás Avasfelsővárosbanban harminc helyre várnak varrodai munkásokat, és öt helyre biztosításkötő ügynököket. Tasnádon és Turcon jelenleg szintén nincs szabad állás.

A lehetőségekről bővebb információt az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti osztályának székhelyén, a Ion Ghica utca 36. szám alatt kaphatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: