2017-07-03 18:17:52• hírek • Agerpres.ro

Fokozatos felmelegedésre számíthatunk

A következő napokban fokozatos felmelegedésre számíthatunk, a nappali csúcshőmérsékletek 22 és 32 Celsius-fok között alakulnak, a légköri instabilitás leginkább a július 6-16 közötti periódusban lesz érezhető az ország csaknem minden részén, derül ki az Országos Meteorológiai Igazgatóság következő két hétre szóló előrejelzéséből.

Erdélyben a következő napokban felmelegedik az időjárás, július 7-én már 27 fokra lehet számítani, július 16-áig 27-28 fok várható. Az éjszakák sem lesznek hűvösek, július 10-étől 13 Celsius-fok körül alakulnak az éjszakai hőmérsékletek. Záporokra szinte minden nap számíthatunk, főként július 6-a után.

A Bánságban és a Körösök vidékén július 7-éig fokozatosan felmelegedik az időjárás, a nappali csúcshőmérséklet 30 Celsius-fok körül alakul. Záporokra, zivatarokra a július 7-16 közötti időszakban lehet számítani, azonban nappal maradnak a 30 Celsius-fok körüli hőmérsékletek.

Máramarosban is hasonlóan alakul az időjárás a következő két hétben. A felmelegedést követően július 16-áig 26-28 Celsius-fok közötti hőmérsékletek fogják jellemezni a nappalokat, július 11-e körül az éjszakai hőmérsékletek már elérik a 15 fokot is. Esőzésekre ebben a régióban is július 6-16 között lehet számítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: