2013-07-24 09:27:42• hírek • Szatmár.ro

Fogyitablettába betegedett bele Gregor Bernadett

Csaknem kiszáradt egy „természetes alapanyagú” fogyikapszulától Gregor Bernadett! Az Újszínház színésznője a veszélyes szertől ugyan rohamosan lefogyott, emellett azonban állandóan pörgött.

Ha nem veszik észre időben, hogy mit művel szervezetével az egyik ismerősétől kapott kapszula, akár tragédiával is végződhetett volna a fogyókúrája! A szép színésznőnek mindig is fontos volt a karcsúság. Mindent elkövetett, hogy formában tartsa magát, amikor azonban úgy érezte, önszántából nincs ereje tartani a súlyát, segédeszközökhöz nyúlt. Korábban még reklámozott is bevizsgált terméket, havonta két kilót fogyott tőle, s nem is volt gondja vele soha.

Egy idő után újból rászaladt egy kis felesleg, akkor ajánlotta neki ismerőse az ismeretlen eredetű szert, amely annyira „jó és új”, hogy kereskedelmi forgalomban „még” nem volt kapható, csak nála lehetett rendelni.

– Nemrég híradásokból jöttem rá, hogy veszélyes szert szedhettem. Akkoriban arra lettem figyelmes, hogy lötyög rajtam minden ruha, és állandóan ittam volna – emlékezett vissza a színésznő a néhány hónappal ezelőtti esetre. – Már az első három napon meglepően hatásosnak bizonyult, mert míg előtte falánk voltam, akkor eszembe sem jutott az evés.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: