2008-10-27 16:08:34• hírek • Parajdi Andrea

Érdemes időben helyet foglalni

A Megyei Ifjúsági Igazgatóság téli táborokat szervez az ünnepek idejére, amelyekre elsősorban fiatalok jelentkezését várják.

Ha úgy érzed, most már unalmassá kezd válni, hogy karácsonykor és szilveszterkor rendszerint egy megszokott helyen ünnepelsz, utazz el barátaiddal az ország valamelyik pihenőövezetébe, ahol garantáltan kizökkenhetsz az elmúlt évek monoton újévköszöntési szokásaiból. A Megyei Ifjúsági Igazgatóság többek között Fehér, Kovászna, Hunyad, Hargita és Szeben megyékben szervez karácsonyi, illetve szilveszteri táborokat.

A karácsonyi kirándulások december 21 és 28 közti időszakra szólnak. Az árak 315- 350 Ron/fő közt mozognak, amelybe hat éjszaka és teljes ellátás tartozik.

A szilveszteri táborok esetében hat, vagy négy éjszakás ajánlatok közt válogathatunk, míg előbbire december 29 és január 4, utóbbira december 30 és január 3 között kerül sor. A szilveszteri táborok ára 392 -543 Ron/ fő árig terjedhetnek.

Kovács Máté, a Megyei Ifjúsági Igazgatóság vezetője a Szatmár.ro-nak elmondta: a téli időszakban sítáborokat is fognak szervezni.

Aki bővebb információkat szeretne megtudni, vagy éppen helyet foglaltatna valamelyik kirándulásra, az hívja a 0261-750472-es telefonszámot, vagy keresse fel az a 24 Január utca 17 szám alatt lévő Ifjúsági Igazgatóságot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: