2010-05-07 18:27:09• hírek • Szatmár.ro

Megnyílt az utazás- kiállítás

A Szakszervezetek Művelődési Házában került sor pénteken a III. Holiday & Travel Expo megnyitójára, mely a Show Time Entertainment Factory és a Kereskedelmi és Ipari Kamara közös szervezésével jöhetett létre. A turisztikai vásár megnyitóján többek között részt vett városunk polgármestere Ilyés Gyula, Pataki Csaba alprefektus, Antal Attila a kiállítás főszervezője, valamint Dana Culic, a Kereskedelmi és Ipari Kamara elnöke.

Ilyés Gyula többek között kifejtette, hogy fontos és megtisztelő a magyarországi kiállítók visszatérése, mivel általuk egyre színvonalasabb lesz, és jobban fejlődik a vásár. A szatmáriaknak szükségük van ilyen jellegű vásárokra, illetve kiállításokra, és remélik, hogy évről évre egyre jobban felfigyelnek ezek fontosságára.

Pataki Csaba alprefektus ennek kapcsán elmondta, hogy megyénkben a cégeknek és vállalatoknak sokat kell még összpontosítaniuk a turisztikai szolgáltatások minőségének növelésére, de egy ilyen jellegű kiállítás sokat segíthet ebben. A megnyitó keretén belül Antal Attila bejelentette, hogy a szombatra megszervezett főzőverseny ezennel elmarad, de a három napig tartó kiállítás minden más szabadtéri programjaira szeretettel várják az érdeklődőket. A kiállítók közül idén is többnyire magyarországi cégek, és szállodák jöttek el, valamint a megyebeli kiállítókon kívül, egy ausztriai céget is városunkban köszönthetünk.


Megnyitották a III. Vakáció és Utazás Kiállítást
Megnyitották a III. Vakáció és Utazás Kiállítást


Magyarországi, romániai és ausztriai cégek is kiállítanak a vásáron



Magyarországi, romániai és ausztriai cégek is kiállítanak a vásáron


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: