2017-02-24 09:36:51• hírek • Szatmár.ro

Fógel: próbáljuk törvényes keretek közé terelni a VSK működését

A klubelnök szerint a városi tanácsnak kell eldöntenie, hogy hány szakosztállyal folytassa a VSK.

Szatmárnémeti helyi tanácsának csütörtöki rendes havi ülésén szerepelt a határozati pontok között a Városi Sportklub szerkezeti felépítésének megváltoztatása. A PSD-tanácsosok affelől érdeklődtek, hogy miért van szükség erre, és pontosan mit tartalmaz a határozat.

A jelenlevő Fógel László klubelnök elmondta: csökkentik a munkakönyves állások számát, magánvállalkozói szerződésekre térnek át több alkalmazott esetében is, ugyanis az kevesebbe kerül a klubnak.

Fógel hozzáfűzte: azon dolgoznak, hogy törvényessé tegyék a VSK működését, ugyanis az elmúlt négy évben teljesen illegálisan működött a sportklub. Elmondása szerint az előző klubvezetés egyéni sportoknak hoztak létre szakosztályokat "baráti vagy politikai érdekek alapján", csak a női kosárlabda és a férfi kézilabda-szakosztály működik törvényesen. A helyi tanácsnak ugyanis meg kellett volna szavaznia a további szakosztályok létrehozását.

Radu Roca, a PSD-frakció vezetője rákérdezett arra is,  hogyan képzelik el a VSK működését a folytatásban. Fógel válaszában kifejtette: a helyi tanács kell döntsön arról, hogy milyen szakosztályokat tartanak meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: