2012-01-21 18:41:13• hírek • Kocsis Zoltán

Tíz ponttal volt jobb az Arad Wasserburgban

Akárcsak két évvel ezelőtt, ezúttal sem sikerült a Közép-Európa Liga döntőjébe jutnia a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának a németországi Wasserburgban: 2010-ben a szlovák Presov 82-74 arányban bizonyult jobbnak, szombat délután pedig a címvédő Arad állta útját a Fleseriu-csapatnak.

A bajor városban, helyi idő szerint 15.00-kor kezdődő meccset jól kezdték a szatmáriak, a hatszoros német bajnok honlapja szerint a félidőben még a VSK vezetett 35-33 arányban. A második félidőben azonban már szinte végig a Maros-partiaknál volt az előny. A 35. percben már tíz ponttal vezettek (66-56) és ez a különbség a végére is megmaradt. Lefújáskor 72-62 arányú aradi győzelmet mutatott az eredményjelző tábla.

Az Arad a döntőben a házigazda Wasserburg és a cseh Trutnov párharc győztesével csap majd össze, míg helyi idő szerint 11.00 órai kezdettel a VSK a másik elődöntő vesztesével küzd meg a harmadik helyért.

Két esztendővel ezelőtt Eperjesről üres kézzel jöttek haza Caludia Popék, mert a kisdöntőben 89-74 arányú vereséget szenvedtek Kassa ellen. Remélhetőleg idén összejön az érem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: