2012-01-22 14:19:49• hírek • Kocsis Zoltán

Hosszabbítás után a VSK-é a bronz Wasserburgban

Bronzérmet szerzett a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata a Közép-Európa Liga Wasserburgban megrendezett négyes döntőjében: Amra Mehmedicék a hosszabbításban egy pontos, 87-86 arányú győzelmet arattak a házigazda ellen.

Miután a szombati elődöntőkben az Arad 72-62 arányban legyőzte a VSK-t, a másik ágon a cseh Trutnov nem kegyelmezett a házigazdáknak: 84-61 arányban lelépte a bajorokat. Ezt követően az a helyzet állt elő, mint két évvel ezelőtt: a szatmáriak a bronzéremért küzdhetnek meg. Ráadásul ezúttal is a házigazdák ellen. Anno Eperjesen a Presov 82-74-re nyerni tudott.

Ezúttal a VSK nem kezdte olyan magabiztosan a találkozót, mint két éve Szlovákiában. Az első negyedben a két együttes nem is bírt egymással, 18-18-as döntetlennél pihenhettek egy kicsit. A szusszanásnyi idő nagyon jót tett a vendégeknek, akik a következő tíz percben németországi tartózkodásuk talán legjobb játékát produkálták. Ennek meg is lett az eredménye, Mehmedicét 28-19-re nyerték a második negyedet.

A nagy szünetben a hazai mester alaposan helyre rakhatta a fejeket és a gondolatokat, mert a három amerikai, egy észt és egy német játékossal felálló Wasserburg a következő két negyedet megnyerte (16-10, 19-16), kialakítva a 72-72-es végeredményt.

A hosszabbítást a Sportklub viszont már jobban bírta és 87-86 arányú győzelmének hála megszerezte a harmadik helyet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: