2011-05-25 12:42:13• hírek • (x)

Fogászati szolgáltatások és nyeremények

Kerülje el a fogfájást, látogasson el idősebb és ifjabb Telegdy József rendelőjébe. A szatmárnémeti Mileniului utcában, előnyös áron, teljes körű fogászati ellátást nyújtanak, a tömésektől a fogékszer felhelyezésén át egészen a megyében egyedülállónak számító fogfehérítésig.

Egy egyszerű mosoly rengeteget elárul egy emberről - többek között azt is, hogy mennyire ad magára, mennyire figyel egészségére. Egy fehér, egészséges fogakat mutató mosoly sok esetben a siker kulcsa lehet, ezért is érdemes rendszeresen ápolnunk fogainkat. Az odafigyeléshez pedig hozzátartozik a fogsor periodikus ellenőrzése is, amivel nem csak fogazatunk egészségéért, jó megjelenésünkért teszünk, hanem magunkat is megkíméljük az elhanyagolt fogazat miatti későbbi fájdalmaktól.

Idősebb és ifjabb Dr. Telegdy József rendelője már évek óta áll azon személyek rendelkezésére, akik fontosnak tartják fogaik egészségét, vagy a beteg fogak gyógyítása miatt keresik fel a szakorvost. A tavalyi év végén Szatmárnémeti egyik legjobban felszerelt fogorvosi rendelőjében várják a pácienseket, s ami  fontos, nem csak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is. Sok fogorvos nem vállalja ugyanis gyerekek kezelését, hiszen ők talán a legproblémásabb betegek, Telegdyék azonban határtalan kedvességgel és türelemmel gondozzák a kicsik fogait is.


ifj. dr. Telegdy József


Az elegáns, modern felszereltségű rendelőkben a két fogorvos elérhető áron végez foghúzást, tömést, fogkő-eltávolítást, végleges és kivehető fogpótlást, fogékszer felhelyezést. A Mileniului utcai rendelő a megyében az egyetlen, ahol egy egyedülálló, modern eljárással végeznek fogfehérítést - ami egy modern eszközzel, rövid idő alatt hosszan tartó fehérséget varázsol a fogaknak, fájdalommentesen.

A fogászati rendelő minden hétköznap 9 és 12, illetve 14 és 18 óra között várja a pácienseket a Mileniului utca 10 szám alatt. A szolgáltatásokkal kapcsolatos információkért és bejelentkezésért hívja a 0745-613-949-es vagy a 0361-804-303-as telefonszámot.

A Szatmár.ro hírportál és idősebb és ifjabb Telegdy József rendelőjének közös nyereményjátékán olvasóink könnyen nyerhetnek, csupán fel kell sorolniuk - és beküldeniük címünkre - négy fogászati beavatkozást, amelyet a rendelőben korszerű eszközökkel végeznek el. A nyereményjátékban résztvevők leveleit június 8-ig várjuk a jatek@szatmar.ro címre. A beküldök között a fogorvosi rendelő által felajánlott nyereményeket sorsoljuk ki: egy intra-orális kamerával végzett vizsgálatot, egy fogkőeltávolítást illetve egy fogékszert és természetesen annak felhelyezését. Kérjük, hogy az e-mailekben mindenképp tüntessék fel telefonszámukat, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

Sok sikert kívánunk!


id. dr. Telegdyi József



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: