2014-03-05 11:20:11• hírek • Sajtóközlemény

Fogadóórák Szatmár megyében

A Szatmár Megyei Tanács elnöki kabinetjének igazgatója kihelyezett fogadóórát tartott Szatmár Megye településein.

Claudiu Sulea a Szatmár Megyei Tanács elnöki kabinetjének igazgatója március negyedikén, Borválaszúton és Alsóberekszón tartott fogadóórát, melynek keretében a helybelieknek alkalmuk nyílt felvetni azokat a problémákat, amelyekkel nap mint nap szembesülnek.

A fő gondot továbbra is az utak állapota, a víz- és kanalizálási hálózat lefedettsége, a Helyi Fejlesztések Országos Programja (PNDL) keretében megvalósítandó projektek, a tanintézmények általános felújítása és higienizálása, a villanyházlólat bővítése, illetve - ahol szükséges - annak kiépítése, valamint a zöldövezetek kialakítása jelenti.

A borválaszútiak számára az egyik legfőbb problémát a földutak lekövezése jelenti, ugyanakkor a mogyorósi kolostorhoz vezető út korszerűsítésének szükségességét is hangsúlyozták, a munkálatok kivitelezésében pedig a Megyei Tanács támogatását kérték.

Alsóberekszón a települést érintő megyei útszakasz rehabilitálását kérték a helybeliek. Claudiu Sulea kabinetigazgató tájékoztatta a jelenlevőket, hogy a munkálatokat a tavasz beköszöntével már el is kezdték. További megoldásra váró problémát jelent a települést érintő megyei hídállomány rossz állapota, melyből három veszélyt jelent a biztonságos, balesetmentes közlekedésre nézve.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: