2010-06-16 12:04:41• hírek • MTI/AFP

Fogadjunk, hogy lesz esküvő!

A jegyesek nászútjának helyszínétől első gyermekük nemén át egészen az esküvő napján várható időjárásig mindenre lehet fogadni Viktória svéd hercegnő közelgő menyegzője kapcsán.

Az internetes fogadóirodák 1,25-ös szorzóval fizetnek, ha a párhoz intézett beszédében XVI. Károly Gusztáv király kiejti az "unokák" szót. Magasabb az odds, ha az uralkodó használja az "egymásnak teremtve", és még többet kaszálhatnak azok, akik fogadnak arra, hogy Károly Gusztáv megnevezi a vőlegény, Daniel Westling szülővárosát, Ockelbót.

Ötvenszeres szorzóval lehet fogadni arra, hogy a király említést tesz a labdarúgó-világbajnokságról, és ezerszeres pénzt fizetnek, ha elhangzik a kisebbik hercegnő, Madeleine hűtlenkedő exvőlegényének, Jonas Bergströmnek a neve.

Fogadni lehet arra is, hogy az ifjú pár hová indul nászútra, ezen a téren Hawaii jobban fizet Brazíliánál és Balinál. Téteket várnak az esküvő napján használt autókra is, a svéd gyártmányú Volvo kevesebbet fizet a Porschénál vagy a BMW-nél. Mindennek ellentmond, hogy a pár a hírek szerint hintón hajtat végig a városon.

Szinte egyenlő eséllyel lehet fogadni arra, hogy napos vagy esős lesz-e az időjárás, az esőre azonban hajszálnyival jobban fizetnek a fogadóirodák.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: