2013-11-27 12:17:42• hírek • Kocsis Zoltán

Fogadj otthonodba karácsonykor egy otthontalan gyereket!

A „Végy magadhoz karácsonyra" elnevezésű program lehetőséget teremt arra, hogy a segíteni kívánkozó családok feledhetetlen, boldog téli ünnepeket szerezzenek a sors által kevésbé kegyelt gyerekeknek.

Mindazok, akik úgy gondolják, hogy a karácsonyi ünnepek melegét és a szilveszter vidámságát szívesen megosztanák valamely gyermekotthon kis lakójával, azok december 2-20. között adhatják le kérvényeiket a Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság székhelyén. A szatmáriak ezt Szatmárnémetiben, a Hunyadi (Corvinilor) utca 18. szám alatt találják. Az ügyfélszolgálat 9.00-15.00 órák között várja az érdeklődőket.

Az igazgatóság székházában mindenki kitöltheti az űrlapot. Ezt követően a hivatal szakemberei „háztűznézőt" tartanak a kérvényezők otthonában és ők tesznek javaslatot arra is, melyik családhoz melyik gyerek kerüljön.

„Végy magadhoz karácsonyra" elnevezésű program a román közszolgálati televízió és a családért, a szociális védelemért és munkaügyért felelős minisztérium közös akciója. Célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a gyerekotthonokban felnövő gyerekek problémáira, nehézségeire.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: