2019-04-15 12:33:10• hírek • Közlemény

Fogadj örökbe egy védett élőlényt! - természetvédelmi versenyt indít az EKE

Természetvédelmi versenyt indított az Erdélyi Kárpát Egyesület szatmárnémeti kirendeltsége a középiskolás korosztály részére:

A verseny témája: egy, a Túr Menti Védett Területeken élő védett élőlényt (állatot vagy növényt) népszerűsítő online kampány kivitelezése. A jelentkezők a Túr Menti Védett Területen vagy annak szomszédságában élő (Szatmárnémeti, Sárközújlak, Kányaháza, Avasújváros, Kisgérce, Turc, Aranyosmeggyes, Halmi, Túrterebes, Kökényesd, Egri, Mikola, Lázári) diákok lehetnek.

Jelentkezést a versenykategóriáknak megfelelő 5 fős diákcsoportok adhatják le, akik Szatmár megye valamelyik tanintézményében tanulnak. (megjegyzés: a csapattagoknak nem kötelező egy osztályba vagy egy iskolába járniuk) Versenykategóriák: 1. VII-IX osztály, 2. X-XI osztály. A verseny időtartama: 2019. április 15 – 2019 május 24.

A főnyeremény: az első két helyezett csapat mindkét kategóriából ingyen részvételt nyer a július 1-5 között, a Túr Menti Védett Területen megrendezendő Junior Ranger Táborba.

A versenyről érdeklődni a 0723617126 telefonszámon lehet. A verseny része az Erdélyi Kárpát Egyesület – Szatmárnémeti „Fiatal Természetőrök a Túr Menti Védett Területekért” (SVA-04-2019) projektjének, amely a Polgár-Társ Alapítvány és a MOL Románia Zöldövezet Programjának anyagi támogatásával valósul meg.

A megmérettetéssel kapcsolatos további részletekért és a feladatokért kattintson a követező hivatkozásra: Fogadj örökbe egy védett élőlényt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: