2016-07-14 23:55:39• hírek • MTI

Fődíjért versenyez Till Attila filmje

Till Attila filmje, a Tiszta szívvel a fődíjért versenyez az Európai Filmek Fesztiválján. A vajdasági filmfesztivált 23. alkalommal rendezik meg és összesen 11 magyar filmet hívtak meg a szervezők.

A július 16. és 22. között tartandó seregszemlén az Arany Torony fődíjért idén összesen 14 film kel versenyre. A Tiszta szívvel hatalmas sikert aratott a nemzetközi premieren, ahol Till Attila rendező, Juhász Imre operatőr, Stalter Judit producer és a főszereplő férfiszínészek, köztük Thuróczy Szabolcs is részt vettek. Palicson a filmet a versenyprogramban július 18-án este láthatja a nagyközönség.

- Véget sem ért, és már elkezdtek tapsolni, a végén meg szétszakadt a ház - mesélte boldogan a premier után Till Attila a filmhunak. A kerekesszékes gengszterekről szóló filmet az amerikai kritikusok is nagyra értékelték, és a három legnevesebb amerikai filmes szaklap, a Variety, a Screen Daily és a The Hollywood Reporter is elismerően írt róla. A nagy siker után az sem kizárt, hogy Magyarország a Tiszta szívvelt nevezi a következő Oscarra.

Nézd meg a film trailerét a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: