2010-09-27 16:08:46• hírek • Szatmár.ro

Fociztak az uborkások

Simon Levente
Simon Levente

Kökényesdi, halmi és mikolai uborkatermesztők szamossályi kollégákkal futballoztak.

Simon Levente, Kökényesd község polgármestere beszámolt róla: a meghívást Szabó László, a szamossályi uborkafelvásárló képviselője intézte a megyebeli termesztők felé, miután tudomást szerzett róla, hogy Halmiban, Kökényesden és Mikolában futballkedvelők is vannak a gazdálkodók között. A találkozót a Szatmár megyei „uborkások" nyerték 4-0 arányban.

Az itteniek természetesen a harmadik félidőben is becsületesen helyt álltak, főként, hogy olyan, minden téren szakértőnek számító edző vezette őket, mint Kónya László megyei főtanfelügyelő-helyettes.

Simon hozzátette: mivel választási kampány van, a kezdőrúgást Szamossályi polgármestere, Dienes Csilla végezte el, akivel Simon a jövőbeni együttműködés részleteit is megbeszélte. Akár a testvértelepülési szerződés aláírása is elképzelhető. Amint az köztudott, az utóbbi két évben jelentős módon nőtt az uborkaültetvények nagysága Szatmár megyében.

Halmiban és Kökényesden már komolyabb területek is vannak, Mikolában csak az idén próbálkoztak meghonosítani ezt a kultúrát.

A megyei csapat felállítása: ifj. Egresi András, Vass Kacsó Sándor, Görbe László, Ardelean Nelu, Sándor Gyula, Dobos Csaba, Dobos István, Lukács I. Dénes, Lukács II. Dénes,Mike Róbert,  Trella Tibor, Barna József, Szemák Tamás, Simon Levente,Trella Gellért, Szemák Miklós. Edzõ: Kónya László.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: