2010-08-04 17:20:26• hírek • Szatmar.ro

Focibajnokság a PMN alkalmából

A szórakozás mellett a testmozgásra is alkalmat biztosítanak a Magyar Napok.

Szatmárnémeti egyik legnagyobb rendezvénye, a Partiumi Magyar Napok, idén augusztus 26.-29. között kerül megszervezésre, és ezúttal is számtalan programmal várja a szórakozni vágyó, remélhetőleg minél nagyobb számú közönséget.

A rendezvénysorozat nem csak koncertekről vagy kulturális programról szól, helyet kap a testmozgás és a sport is. Mens sana in corpore sano, tudták ezt már a régi rómaiak is, így hát az ép testben ép lélek mottó égisze alatt a PMN keretében 10 fős labdarúgó csapatok jelentkezését is várják a szervezők, hogy megvívjanak a PMN kupáért.

A szigorúan amatőröknek kiírt bajnokságra augusztus 28.-29.-én kerül majd sor az Ifjúsági és Sportigazgatóság sportpályáján, mely jelenleg ugyan aszfalt burkolatú, ám könnyen elképzelhető, hogy a pálya a tornáig megkapja új „ruháját", ebben az esetben műfüvön játsszák majd a meccseket a csapatok.

A nevezési díj jutányosnak mondható 100 lej, természetesen csapatonként, nevezni augusztus 24.-ig lehet, mivel 25.-én lesz a sorsolás, ekkor készül el a program is. Jelentkezni hét közben Veres Norbertnél lehet az RMDSZ székházban 9-16 óra között vagy Dobos Ákosnál a 0745049249-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: