2015-06-23 12:30:31• hírek • Szatmar.ro

Foci és jó hangulat Batizon

Második alkalommal szervezett focibajnokságot a Batizi Református Egyházközség. A parókia udvarán az orvosok, a lelkipásztorok és a helyi presbiterek csapata mellé idén a vállalkozók alakulata csatlakozott.

Vasárnap délután 16 órától hat mérkőzés döntötte el, hogy melyik csapat a legjobb: csoportrendszerben játszottak egymás ellen a csapatok kétszer tíz perces félidőkkel. Az első meccsen az orvosok a vállalkozókat győzték le 2-0 arányban, míg a lelkészek a presbitereket 2-1-re. A második fordulóban két döntetlen mutatta a mezőny kiegyensúlyozottságát: Presbiterek - Orvosok 0-0, Lelkészek - Vállalkozók 2-2, mert szükség van a támogatásokra.  A harmadik fordulóban a megerősödő presbiterek a fáradó vállalkozókat szettelték (6-0), és a lelkészek pedig az orvosokat hagyták kibontakozni (4-0), mert szükség van a jó kapcsolatok ápolására is.

A fáradt játékosokat a batiziak vendégszeretete töltötte föl minden testi jóval. A futball szeretete mellett a rendezvény célja volt a közösségi szellem erősítése. Köszönet jár mindazoknak, akik ezt szívügyüknek tartották. Igény van az ilyen jellegű találkozásokra is, mert társadalom különböző területén aktiváló emberek így jobban megismerik egymást: játszva, beszélgetve, jó kedvvel.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: