2014-12-05 22:41:06• hírek • Szatmár.ro

Fluor Tomival buliztunk péntek este a Gödörben

Délután a gyerekeké, estefelé a Straight Up zenekaré és Fluor Tomié volt a színpad.

Délután 16 óra körül kezdődött meg a Szatmárnémeti RMDSZ, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés és a City Rádió által szervezett Mikulás Napok programja a Gödörben: gyerekek karácsonyfát díszítettek, majd óvodások és kisiskolások léptek színpadra. A kicsik mindent beleadtak a produkcióba, lelkesen és bátran szavaltak, énekeltek - a szülők pedig fotóztak, videóztak és büszkén hallgatták a csemeték produkcióit.

19 órától aztán nagyobbak léptek színpadra, mégpedig a Straight Up reggae-ska zenekar tagjai. Zenéjükkel napsugaras tengerpartokat idéztek meg, a hallgatóság meg is feledkezett az egyre csökkenő hőmérsékletről - ebben pedig a remek forraltbor is sokat segített.

20 órára sokan gyűltek össze a Gödörben, fiatalok és idősek egyaránt nagyon kíváncsiak voltak Fluor Tomira, a Mizu, a Halenda és más friss slágerek előadójára. A rapper megénekeltette a közönséget, különösen a Mizu-ra eresztették ki a hangjukat a szatmáriak. A koncert után pedig jött az autogramm-osztás és a fotózkodás - Fluor nagy türelemmel barátkozott a helyi rajongóival.

A Mikulás Napok szombati programja:
16:00-18:30 - Ünnepi műsorok: kórusok, gyermekelőadások
19:00 - ASH Band (Szatmárnémeti, blues-rock koncert)
20:00 - Balázs Fecó koncert

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: