2013-01-04 16:20:22• hírek • Szatmar.ro

Fleseriu nélkül edzettek a lányok

Egyelőre tízen jelentek meg a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának az edzésein és hiányzik Dan Fleseriu vezetőedző is. Tíz nappal a bajnokság folytatása előtt erőnléti edzéseken izzadnak a lányok.

Péntek délelőtt Orosz Andrea, Annemarie Părău, Chadijah Whittington, Dara Kovacsevics, Monica Ivan, Szlimák Hajnalka, Rada Giurgiu, Szmutku Renáta, Nagy Anita és Diana Moldoveanu jelent meg az Ady Endre utcai sportteremben. Shannika Freeman szombaton, Utahya Drye vasárnap, Italee Lucas pedig hétfőn érkezik meg az Amerikai Egyesült Államokból.

Az első összetartozásról hiányzott Dan Fleseriu edző is, nélküle Florin Muresan szakosztályelnök, Fülöp György erőnléti edző és Bendó Csaba fizioterapeuta köszöntötte a lányokat. Fülöp meg is tartotta az első erőnléti edzést, amihez a lányoknak hozzá kell szokniuk, mivel péntek este és vasárnap egy, szombaton pedig még két hasonló gyakorlás vár rájuk.

Kedden és szerdán a keret tagjai átesnek az orvosi vizsgálatokon, közben elkezdik a labdás gyakorlásokat is - immár Fleseriu vezetésével. Január 12-én, szombaton pedig következik a bajnoki meccs Alexandrián.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: