2011-02-14 16:58:44• hírek • Póti Orsolya

Flashmobot szerveztek a szerelmesek napja alkalmából

Hétfő délután többen is  piros, szív alakú lufikkal érkeztek az Északi Színház elé, ugyanis a Backstage Dance School flashmobot szervezett a szerelmesek napja alkalmából.

A szórakozóhelyek többsége különleges Valentin napi akciókkal csábította a szerelmeseket, a Back Stage Dance Club pedig február 14-én a szerelem és szeretet jelképéül flashmobot - Valentin Napi villámcsődületet - szervezett a pároknak és az egyedülállóknak egyaránt.

A Szatmárnémetiben még páratlan rendezvényre közel hetvenen érkeztek; piros lufikkal gyülekeztek 17 órától az Északi Színház előtt fiatalok és idősebbek egyaránt. „Az általunk szervezett flashmobok mindig egy kis színt, és valamit újat hoznak a városba, így a Valentin napi villámcsődülettel is ez volt a célunk. Mindemellett azért is szerveztük meg ezt a flashmobot, mert a mai anyagias világban egyre többen elfeledkeznek a szerelemről, a szeretetről, és ezáltal sikerül újra felidézni  és megerősíteni ezeket az érzelmeket. Örülünk, hogy számos olyan ember van, aki jelenlétével támogatja rendezvényeinket" - mondta el Lucaci Erika a Szatmár.ro-nak.

A flashmobra bármilyen korosztályt szívesen láttak: a legfiatalabbak 4 éves körüli gyerekek voltak, és nem volt feltétel, hogy mindenki párban érkezzen, ugyanis ez a nap nem feltétlenül a szerelemről, hanem a szeretetről is szól.

A Back Stage Dance School mint az eddigi rendezvényeinkkel, úgy a Valentin napi megmozdulással is valami színeset akartak becsempészni a városba. A párok és az egyedül érkezők fél órán keresztül, piros lufival álltak a Színház előtt, kifejezve ezzel szeretetüket, szerelmüket.

 




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: