2015-02-20 16:16:12• hírek • Szatmar.ro

Flashmob adónk 2%-áért!

Mozgósító kampányt szervez február 24-én a Stea Egyesület. Az akcióra délután 17 órai kezdettel kerül sor Szatmárnémetiben a Coposu (Batthyány) sétányon. A szervezők szeretnék felhívni a lakosság figyelmét az adónk adományozás céljából felajánlható 2%-ának fontosságára, illetve arra, milyen jelentőséggel bírnak ezek a támogatások a civil szervezetek számára.

A Stea Egyesület már évek óta a nehéz helyzetbe került, utcán csellengő gyerekek és fiatalok megsegítése, illetve társadalomba való beilleszkedése érdekében fejti ki tevékenységét. Ehhez kérik továbbra is a lakosság anyagi és erkölcsi támogatását.

Az egyesületben szakemberek, szociális munkások, pszichológusok, nevelők fejtik ki tevékenységüket nap mint nap. Pártfogoltjaik a társadalom perifériájára szorult gyerekek, akik rossz családi körülmények között élnek, nem járnak iskolába, illetve írástudatlanok. Ezek a gyerekek sokszor súlyos egészségi állapotban kerülnek az egyesülethez.

Az elmúlt évben az adó 2%-ának felajánlása által begyűjtött adományokból 18 gyermek beíratását fedezték a megfelelő tanintézménybe, 97-en folytathatták tovább az iskolát, illetve 169 gyermek számára biztosítottak ételt a délutáni foglalkozások alatt.

Az idei évben is szeretnék folytatni ezt a tevékenységet, ehhez kérik a lakosság támogatását. Az egyesületről és adományozásról bővebb információk a www.asociatiasteasm.ro honlapon olvashatók, illetve érdeklődni lehet a 0361-884330-as telefonszámon. A felajánlásokat május 25-ig lehet átutalni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: