2011-02-07 15:51:20• hírek • Póti Orsolya

Flashmob Valentin Nap alkalmából

A Backstage Dance School különleges megmozdulást szervez a szerelmesek napja alkalmából. A résztvevőket piros lufival várják február 14-én, Valentin Napján az Északi Színház előtt, a Horea utcán.

A szerelmesek napja alkalmából sokan szerveznek valamiféle rendezvényt a közönség szórakoztatására: a szórakozóhelyek többsége Valentin Napi bulira invitálja a párokat, az éttermek különleges Valentin Napi menüvel csábítják a szerelmeseket, a Back Stage Dance Club pedig flashmobra - Valentin Napi villámcsődületre - hívja meg a párokat és az egyedülállókat egyaránt.

A Szatmárnémetiben még páratlan rendezvényre február 14-én, 17 órától kerül sor az Északi Színház előtt. „A flashmobra bármilyen korosztályt szívesen látunk; az érdeklődők akár párban, akár egyedül érkezhetnek, ugyanis ez a nap nem feltétlenül a szerelemről, hanem a szeretetről is szól. Mint az eddigi rendezvényeinkkel, úgy a Valentin napi megmozdulással is szeretnénk valami újat, valami színeset csempészni a város életébe." - mondta el a Lucaci Erika szervező.

A flashmob közel fél órát tart, mialatt a párok és az egyedül érkezők piros lufival állnak a Színház előtt, kifejezve szeretetüket, szerelmüket. Szeretettel várnak minél több érdeklődőt az év első és egyben legkülönlegesebb villámcsődületére!


A Back Stage Dance School már számos flashmobot szervezett
A Back Stage Dance School már számos flashmobot szervezett


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: