2019-01-31 14:30:45• hírek • Bede Emőke

Fizetős parkolók kialakításáról döntött a Helyi Tanács

Fizetőssé válik Szatmárnémetiben két parkoló, ám ez alkalommal nem a városközpontban vagy annak vonzáskörzetében található területekről van szó. A Helyi Tanács csütörtöki döntése értelmében ugyanis a Károlyi úton található Lebada előtti, illetve a Hegyi úton található Tei étterem előtti parkoló használatáért parkolójegyet kell majd váltanunk.

A tanácsülésen a napirendi pont megszavazását nem előzte meg különösebb szóváltás. Egyedül a szociáldemokrata Ardelean Octavian szólt hozzá a tervezethez, azt javasolva, hogy a parkolásért begyűjtött pénzt forgassák vissza a területek fejlesztésébe, pontosabban szólva egy biztonsági kamerás rendszer kiépítésébe. Hiszen - mint mondta - az autótulajdonosok joggal várják el, hogy a járműveknek ne essék bántódása egy fizetős parkolóban. A polgármester a megjegyzésre adott válaszában megígérte, ezt a szempontot is figyelembe fogják venni a határozat gyakorlatba ültetése során.
 

A rövid eszmecsere után az asztal körül helyet foglaló tanácsosok szavazásra emelték kezüket, egységes szavazatuknak köszönhetően a tervezetből határozat lett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: