2009-02-05 18:16:12• hírek • Szatmar.ro

Fizetésképtelen a Valencia

A Spanyol-kupa védője képtelen kifizetni játékosai januári bérét.

Az UEFA-kupában a legjobb 32 csapat közé bejutó Valencia labdarúgócsapatának vezetősége immár másodjára volt kénytelen elhalasztani a januári bérek kifizetését.

 

A Turia-parti egyesület egyre komolyabb bajban van, immár a játékosai fizetését sem tudja kifizetni. Vicente Soriano elnök immár második alkalommal is arra kényszerült, hogy a játékosai elnézését kérje, mert képtelen kifizetni a 16 millió euróra rúgó egy havi juttatásukat. A „denevéreken" semmiképpen nem segít, hogy a mezszponzoruk hónapok óta csődbe ment, így gyakorlatilag ingyen reklámozzák őket, ráadásul 300 millió eurós adósságot halmoztak fel az idők során. A kiút a Mestalla stadion eladása lenne, mivel ősszel a csapat az újonnan épített létesítményben játssza majd a meccseit.

Ám nem a Valencia az egyedüli spanyol csapat, amely komoly anyagi gondban van. A Real Madrid vezetősége néhány hete közölte, hogy az egyesület 500 millió eurós tartozással rendelkezik.

A spanyol kormány ráadásul csütörtökön bejelentette, hogy a Primera és a Segunda Divisionban, azaz az első és második osztályban szereplő klubok összesen 627,27 millió adóhátralékot halmozott fel.

A Nou Mestalla látványterve

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: