2010-05-17 16:50:06• hírek • Szatmar.ro

Élet-halál meccset vív a VSK

Egy szoros idegenbeli vereség után idehaza mindenképpen nyernie kell a VSK-nak.

Idegenbeli vereség után csak a győzelem tarthatja életben a Szatmárnémeti VSK bronzreményeit, így kedd délután (18 óra) mindenképpen nyerniük kell a Sepsiszentgyörgy ellen.

Az első meccsen ugyanis a székelyföldi gárda hazai környezetben, nem kis szerencsével ugyan, de 76-74 arányban nyerni tudott. Amennyiben pedig az Ady Endre utcában is nyerni tudna, akkor máris véget érne a két győztes találkozóig tartó párharc.

Az első meccsen nem akármilyen pechje volt a VSK-nak, amelyet csak néhány milliméter választott el a győzelemtől, Cristina Ciocan utolsó másodperces hármas kísérlete azonban kipörgött a gyűrűből. A nagyobb szerencse mellett Dan Fleseriu vezetőedző a szurkolók buzdításában is bizakodik.

„Ha Ciocan dobása bemegy akkor egy győzelemmel meglenne a bronz, de most a szentgyörgyiek vannak ebben a szituációban. Mi vagyunk kényszerhelyzetben, győznünk kell, ám nagyon nehéz lesz, hiszen ebben az idényben mi csak egyszer nyertünk ellenük, ők pedig ötször. Sepsiszentgyörgyön is tapasztaltuk mellesleg, hogy a szurkolók mennyire képesek lélektani nyomást gyakorolni az ellenfélre", mondta a szakember.

Éles Péter menedzser szerint az első meccsen valamivel jobbak voltak ugyan a hazaiak, de csapatát képesnek tartja arra, hogy megfordítsa az állást „Azt el kell ismernem, hogy pénteken jobb volt a Sepsi BC, és a végén a szerencse is melléjük szegődött. A lányok viszont a szezon utolsó hazai mérkőzésén győzelemmel akarnak búcsúzni a szurkolóktól, így a drukkereknek is lehetősége lenne egy pénteki háromszéki kirándulásra".

Ami a keretet illeti, Fleseriu valamennyi játékosa hadra fogható, míg a túloldalon Irena Matovics biztosan nem lép majd pályára: a szerb légiós ugyanis fogta magát és se szó se beszéd elhagyta a csapatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: