2012-02-02 09:18:44• hírek • Blikk.hu

Fizetéscsökkentés a Barátok köztben!

Kirúgás fenyegetheti a Gézát alakító Németh Kristófot, esetleg valamelyik szépség, Kiss Ramóna vagy Balogh Edina esik áldozatul a leépítéseknek?

A válság ugyanis elérte Magyarország legnépszerűbb szappanoperája, a Barátok közt csapatát is! A Blikk megtudta: 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűnésével és leépítésekkel kell szembenéznie a Berényi család, valamit barátaik és ellenségeik mindennapjairól szóló széria szereplőinek.

A sorozatnak otthont adó csatorna, az RTL Klub berkeiben már tavaly leépítések voltak, képernyősök is áldozatul estek a megszorításoknak, de a sikertörténetnek számító, a nézettségi harcot folyamatosan nyerő Barátok közt háza tájáról nem lehetett rémisztő híreket hallani. Eddig! Kedden azonban egy stábértekezleten sokkoló hírekkel szembesítették a szereplőket és a készítőket.

- Sejtettük, hogy nem ússzuk meg mi sem, hiszen a tavaly év végi műsormegszűnések és kirúgások után nem tudtuk elképzelni, hogy nálunk ennyire rendben van minden, de persze bíztunk abban, hogy nem lesz drasztikus lépés. Ugyan csökkent a nézettség, de arányában még mindig mi vagyunk a legsikeresebb műsorok egyike. De erre nem számítottunk! Kedden egy nagygyűlésen bejelentették, hogy leépítés várható, és költségmegszorítás is lesz. Minket az érint leginkább, hogy 13 százalékkal csökkentették a fizetéseket, és a cafeteriát is elvették! - mesélte szomorúan az egyik neve elhallgatását kérő stábtag.

Egy alapító sztár, mint például Rékasi Károly, Németh Kristóf, Ábrahám Edit, R. Kárpáti Péter, Szőke Zoltán vagy Várkonyi András a Blikk információi szerint 800 ezer forint - közel 12 ezer lej - körüli összeget keres, amelynek 12 százalékos csökkentése százezres tételt jelent.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: