2010-07-20 13:09:34• hírek • bulvar.ma

Fizetés nélküli szabadságon Buci

Ennél nagyobbat bukni nem lehet - vélekedik az ismert színész. Stohl András szerint, aki májusi balesete óta először adott interjút, tíz év kell ahhoz, hogy a történteket feldolgozza.

Nemcsak lelkileg, anyagilag is jóval nehezebb helyzetben van Stohl András, mint májusban okozott, súlyos közlekedési balesete előtt. Igaz, a Tűzvonalban sorozatba talán még visszatérhet. Bár a hírek szerint karakterét megölik, ő elmondta: Bordás őrnagynak marad lehetősége az újrakezdésre. Ugyanakkor Buci tudja: szembe kell néznie a következményekkel.

Mint a Vasárnap Reggelnek elmondta: az ember éli az életét, aztán jön egy pillanat, ami megváltoztathatatlan. Egy lehetőse van csak: vállalni a felelősséget, odaállni tisztességgel és minden trükk nélkül. Akkor talán elhiszik neki, hogy nem akar a felelősség alól kibújni. Magával kell elszámolnia. Döbbenetes, hogyan lehet egyetlen pillanat alatt tönkretenni 43 évet - vallotta szomorúan Stohl András.

Nem hiszi, hogy a Nemzeti Színház vezető színészeként, az RTL Klub arcaként és a Tűzvonalban főhőseként nagyobb ismertsége lehetett volna, ebből az következik: ennél nagyobbat bukni sem lehet. Tíz év múlva talán ezt is fel lehet dolgozni - mondta Buci a Vasárnap Reggelben, aki hozzátette, belátja, dolgozni kell ahhoz, hogy családját eltarthassa.

A mai világban senki sem teheti meg, hogy lassít - állapította meg Stohl. A sárga csekkek neki is jönnek, támogatja az édesanyját, és fontos számára, hogy sokat legyen a nővérével is. Valamit rosszul csinált, mert nem tudott felhalmozni olyan vagyont, hogy mindezt megoldja. Húzni kell a nadrágszíjon - vallotta be a Vasárnap Reggelnek a sztár.
Stohl András most színházi munkáiból igyekszik megélni családjával. Annyi bizonyos, hogy a Nemzeti Színházban marad, Alföldi Róbert három darabban is számít rá. Most kétszer annyit kénytelen dolgozni, mint korábban.


Stohl 43 évet tett tönkre elmndása szerint
Stohl 43 évet tett tönkre elmondása szerint.


A feszültséget pedig otthon vezeti le a szórakozás helyett. Lovagolni a szokott. Buci elmondta: párjával, Ancsikával rádöbbentek, hogy annyit már régen beszélgettek, mint mostanság. Legkisebb lányára, Franciskára is több idő jut. Vadászni viszont mostanság nem mehet.
Stohl és kedvese egyelőre nem gondolkodik újabb babán - mint a színész elmondta, jelenlegi helyzetükben ezen nem törhetik a fejüket, de semmi sem kizárt persze. A kis hercegnő viszont most kitölti az életüket - adta hírül a Vasárnap Reggel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: