2008-12-16 12:08:45• hírek • Csíkszeredára figyel mindenki, akinek fontos a mozgás, az egészség.

Fittlife tour 2008

Megint egy nap, mikor minden Erdélyi, aki szereti a mozgást, táncot és fontos az egészsége, Csíkszeredára figyel. Ugyanis itt kerül megrendezésre a nemzetközi FittLife Tour 2008 Road show és Expó.

De mi is ez? Kérdezem Ignácz Tímeától, a főszervezőtől:

- Olyan, a maga nemében páratlan rendezvény megszervezésén dolgozunk, ahol az egészséges életmód és a mozgás öröme van középpontban! Megvalósult álmunk az országhatárokon átívelő mozgáskultúra és egészségesebb életszemlélet bemutatása, a tánciskolák felkarolása. Első állomásunk, ami egyben a legfontosabb is: Csíkszereda.

 

Mit várhatunk a rendezvénytől?

- A fittnest és a táncot összevegyítve egy látványos, szórakoztató, minőségi programsorozat keretein belül, korhatár nélkül elégítjük ki az ide látogatók igényeit. Itt lehetősége nyílik a közönségnek, tapasztalt és képzett oktatók által vezetett órákon részt venni, mivel a látványos előadás és a közönség bevonása elengedhetetlen motivációs kelléke a mozgás iránti érdeklődés felkeltésének.

Mégis milyen céllal jött az idea egy ilyen komoly rendezvény megszervezéséhez?

- Célunk a prevenció és a rehabilitáció egyben. Ezért megpróbálunk minél több olyan desztinációt  megkeresni,  ahol az egészség megőrzése háttérbe szorul. Mint ismeretes, a helytelen táplálkozás és a mozgáshiányos életmód, már gyerekkorban fellépő betegségekhez vezethet. Pl: diabetes, elhízás és egyéb civilizációs betegségek. Emellett szeretnénk a napjainkban háttérbe szoruló táncstílusokat és ennek pozitív hatásait népszerűsíteni és lehetőségeinkhez mérten a lehető legtöbb táncstílusból ízelítőt adni az érdeklődőknek.

A szervezés profinak tűnik, de ugyanez elmondható a fellépőkről is?

- Igen  rekreációs sportoktatók, hivatásos táncoktatók, képzett edzők adják át tudásukat, illetve táplálkozási tanácsadó, természetgyógyász nyújt segítséget az odalátogatóknak.

Lehet többet tudni milyen stílusok, formák várnak ránk?

- A programok változatossága érdekében a mozgásfajták lehető legtöbb stílusát sorakoztatjuk fel. A fittnes világán belül: aerobic, step-aerobic, kick-box aerobic, capoeira, kötélugrás, free run. A tánc világán belül: latin-amerikai táncok, hastánc, hip-hop, kubai salsa, akrobatikus rock and roll, boogie woogie, electric boogi, jazz balett, show dance, ír step.

Lehet ezt még fokozni?

- Nem csak fokozni, de megkoronázni is. Hiszen sikerült egy olyan személyt is megnyerünk, aki Önmagában biztosíték arra, hogy ha Ő is jelenlétével, koncertjével támogatja a rendezvényt, az csak valami egészen különleges lehet! Ez a személy Ganxsta Zolee és csapata, a Kartel.

 

FittLife Tour 2008

Csíkszereda, 2008. dec. 20. szombat 
Helyszín: csíkszeredai Sportcsarnok 

FittLife Tour, az év egyik legnagyobb parádéja: egészség, fitness (alak- és izomformálás), mozgás (aerobic, tai-chi, freerun), tánc (hip-hop, showdance, streetdance), szórakozás

Hazai és külföldi előadók: Magic Dance, Euphoria Dance School, BSK Angels, Rainbow Dance, Titti Corsi Dance, Club Hungary Freerun Team, IH Eurodance, Ugrókötélvarázs.

Egésznapos táncbemutatók, 14 órától - "MOZDULJ MEG" - folyamatos aerobic órák, minden korosztálynak! 

Aerobic oktatók: 
-Kelemen Ida (kétszeres Guinness Rekorder, 2004-ben az év sportolója) 
-Borsodi Balázs (nemzetközi aerobic prezenter, A1 wellness szakmai koordinátora) 
-Lencsés Rita (Flexisports magyarországi képviselője, A1 wellness szakmai vezető, 2006-ban az   év prezentere Magyarországon)

20 órától a sztárvendég: GANXSTA ZOLEE és a KARTEL 

Jegyek a helyszínen válthatók! 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az esemény médiatámogatója a Szatmár.ro hírportál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: