2011-10-21 18:09:33• hírek • (x)

Frissítse fel testét! Próbálja ki a masszázst a Primagymnél

Egy jó masszázs után a test és a lelek is újjászületik: érdemes kipróbálni.

A Primagym egészségközpontban számos olyan mozgásforma várja a szatmáriakat, amelyek egészségesebbé teszik a testet és segítenek a stressz levezetésében. Ugyanitt azonban van egy szolgáltatás, amely az izmokat kímélve, kellemes hangulatban, higiénikus környezetben, gyertyafénynél segít megszabadulni a stressztől, gyógyítva a testet, egyszersmind megújítva azt.

Nagy Aliz Györgyi már három éve foglalkozik masszázzsal, a Primagym vendégei pedig több mint egy éve beszélnek a legnagyobb elégedettséggel munkájáról, hiszen új embernek érzi magát az, akit Aliz egyszer "meggyúr".

Az általa végzett masszázsszolgáltatás négy csoportba sorolható. A hátmasszázs 45 percig tart, s gyakorlatilag rohanó, számítógép előtt görnyedő világunkban nincs is olyan ember, akire nem férne rá Aliz kezeinek munkája. Ez a masszázs a hátgerincet, nyakat, vállakat és fejet érinti, a masszázs során pedig felszabadulnak a stresszpontok, távozik a testből a feszültség, a hátfájós, irodai munkát végző vagy varrodában dolgozó szatmáriak közül sokan mesélik kollégáiknak, milyen csodát tett velük a masszőr.

A testmasszázs - mint a neve is mutatja - az egész testet átmozgatja, a hátmasszázst a végtagok masszírozásával, egészíti ki de a hátmasszázsnál lényegesen több. Ellazítja az egész testet, nem ritka, hogy a "páciens" elalszik a masszázs közben, s csak a kezelés végén ébred fel - újjászületve. A relaxációs masszázs egyszerre lazítja el és üdíti fel a szervezetet, miközben még a becsípődött bordaközi idegeket és a csigolyabecsípődéseket is kezeli.

A cellulitisz-masszázs elsősorban azoknak ajánlják, akik fogyni, csinosodni szeretnének: a zsírégető masszázst elsősorban a hölgyek szokták igénybe venni, különösen azért, mert néhány, de rendszeres masszázs egy kis mozgással kiegészítve rövid időn belül láthatóan, sőt, centikkel mérhetően javítja, csinosítja az alakot.

Masszázs a Primagymnél

A negyedik masszázstípus a reflexoterápia, amely a talp reflexzónáit stimulálja. ez a masszázstípus többek között a test szerveinek a betegségeit is felfedi - a hozzáértő masszőr számára ugyanis a talp mint egy térkép használható, s ez megmutatja a szervek egészségi állapotát is. A talpmasszázs igazából gyógykezelés, hiszen segít különböző betegségek gyógyításában is: segít elmulasztani a fejfájást, az álmatagságot, de volt olyan eset is, amikor vesehomokot sikerült Aliznak elindítania a talp reflexzónáit stimulálva.

S aki azt hiszi, hogy ezeket a masszázsokat csak a gazdagok engedhetik meg maguknak, nagyon tévednek! A 45 perces hátmasszázs csupán 25 lejbe kerül, a 90 perces testmasszázsért pedig 35 lejt kell fizetni. A cellulitisz-masszázs igénytől függően változik, átlagosan egy egyórás kezelés 35 lejbe kerül, a reflexoterápiás masszázs pedig 25 lejbe kerül és háromnegyed órát tart. Aki próbálta ezeket az tudja: a jó masszázs az ár tízszeresét is megéri!

Masszázsra a Primagymnél előzetes bejelentkezést követően lehet részt venni, jelentkezni Nagy Aliznál a 0770-444-502-es számon lehet.

Masszázs a Primagymnél

Masszázs a Primagymnél

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: