2009-11-23 11:31:20• hírek • Szatmár.ro

„Egészséges” nyereményjáték indul

Nem mindennapi nyereményjátékkal rukkol elő a Szatmár.ro és a West Medica Klinika, amelynek köszönhetően három szerencsés olvasónk egy teljes körű egészségfelmérő vizsgálaton vehet részt.

Az egészség az életünk egyik legfontosabb alapfeltétele, amelynek fenntartása kizárólag a mi saját kötelességünk. Éppen ezért minden rendellenesnek tűnő előjelre érdemes körültekintően odafigyelnünk. Hajlamosak vagyunk arra, hogy csupán az utolsó percben forduljunk orvoshoz és valljuk be magunknak a betegségünket, holott a hosszú élet titka a megelőzésben keresendő. Megelőzni a különböző betegségeket csak rendszeres orvosi vizsgálatok elvégeztetésével lehet, amelyek mint tudjuk a legtöbb esetben anyagi ráfordítást is igényelnek.

A Szatmár.ro legújabb nyereményjátékán a West Medica Klinika jóvoltából három olvasónk kortól függetlenül egy teljes körű egészségfelmérő vizsgálaton díjmentesen vehet részt, amelynek értéke egyébként külön-külön 200 lej. Ennek keretében az általános vizsgálatok mellett, különböző szűrővizsgálatokat is elvégeznek, amelyekkel többek között a daganatos, illetve a szív-, és érrendszeri megbetegedések is felismerhetők. Mindemellett egy EKG vizsgálatot, valamint egy laborvizsgálatot is elvégeznek, ahol több betegség korai felismerése válik lehetővé. Továbbá az "egészségfelmérő csomag" egy hasi ultrahangot is tartalmaz.  A nyereményjátékon való részvételhez mindössze annyit kell tenniük a jelentkezőknek, hogy felsorolnak három olyan egészségügyi szolgáltatást, amelyet a West Medica Klinika nyújt. Ha  fejből nem megy az alábbi linken mindenki találhat segítséget.

A nyereményjáték november 23-án indul és egészen december 7-ig tart, a jelentkezéseket az utolsó napon 12 óráig fogadjuk a jatek@szatmar.ro e-mail címen. A helyes megfejtést beküldök között pedig még aznap kisorsoljuk a szerencséseket. A nyertesek egy előzetes egyeztetés szerint pár óra alatt elvégeztethetik a teljes egészségügyi vizsgálatot.

Mindenkinek sok sikert!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: