2011-01-21 10:12:53• hírek • Tóth Klarissz

Fitt nyílt nap a PrimaGymnél

Te mit csinálsz február elsején? A nyílt napok sorozata 2011-ben is folytatódik a PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitnesz Központban, ahol február első napján újabb programokkal kedveskednek a mozgás, sport és testedzés szerelmeseinek. Légy te is részese, mozogj és nyerj!

Az egészség életörömöt jelent, ha ezidáig nem hitted, tapasztald meg. A nyílt nap keretében lehetőséged adódik arra, hogy ingyenesen kipróbáld a PrimaGymnél tartott mozgás- és edzésformákat, természetesen a központ remek edzőinek irányítása alatt, a következő órarend szerint:

Aerobic

14.30 - 15.30 Kondi

17.00 - 17.25 Zsírégetés

17.30-17.55 Kardiodance

18.00-18.25 Alakformálás

18.30-18.55 KardioKickBox Újdonság!

19.00-19.25 ZumbaFitness Újdonság!

19.30-20.00 Pilates&BodyArt

Cycling

17.00-17.45 Spinracing

18.00-18.45 Polar Spinracing

19.00-19.45 Cycling

Fitness

10.00-21.00 Edző irányításával

FitNoFat

18.00-19.00 Táplálkozás- és életmód-tanácsadás, vércukorszintmérés, zsírszövet mérés



Januárt az év abszolút holtpontjának szokták tekinteni, amikor szinte semmi nem történik. Sokaknak nincs kedvük a lakásból kimozdulni, mozogni, ehelyett marad a "punnyadás". A Szatmár.ro tesz annak érdekében, hogy egyhangú hétvégéiden változtass. Ugye neked is jól esne egy kényeztető hétvége, melynek keretében pároddal közösen úszkálhatnál, lazíthatnál és maximálisan kikapcsolódhatnál, ráadásul mindezt teljesen ingyen! Amennyiben a nyílt nap keretében legkevesebb 4 edzésformán részt veszel, megnyerheted a Szatmár.ro által felajánlott ceglédi Best Western Hotel Aquarell két személyre szóló, félpanziós, hosszú hétvégés wellnessutalványát. Azok közül, akik legalább 3 órán vesznek részt, a PrimaGym Aerobic és Cycling Központ felajánlásával 3 darab, 8 edzésre szóló bérletet sorsolnak ki, amit a nyertesek az általuk kiválasztott edzésformára válthatnak ki. A sorsolásra a helyszínen kerül sor. Ráadásul, a nyílt nap alkalmával 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz bármilyen bérletet.

Ez még nem minden! A PrimaGym arra törekszik, hogy meglévő edzésformák repertoárját újdonságokkal is bővítse. A nyílt nap keretében megismerkedhetsz a külföldön nagy népszerűségnek örvendő Zumba Fintessel. Az edzést Félegyházi Réka táncos, - Szatmárnémetiben egyedüli hivatásos zumbaoktató tartja. Réka részt vett az egyetlen Romániában (Nagyszebenben) tartott képzésen, 2010 decemberében elvégezte a hivatalos zumba oktató képzést. Ez azt jelenti, hogy bárhol a világon oktathatja, ő azonban mégis a szatmáriakkal akarja a zumba életérzését jobban megismertetni. Akik szeretnek táncolni, imádják a latin zenét, ráadásul egyedülálló fintess programra vágynak, mindenképpen próbálják ki a többek között salsa, bachata samba, merengue, latin funk táncok alaplépéseit magába foglaló mozgásformát.

Nyílt nap, nem csak csajoknak!

A PrimaGym Aerobic és Cycling Központ nyílt napja nem kizárólag csajos programokkal várja a hölgyeket. Az egészségükre, jó kondíciójukra és testükre valamit is adó férfiaknak egyaránt szól. A fintess termen kívül a kisteremben spinracing, cycling edzéseken vehetnek részt. Anzik Arnold személyi edző által pedig egy újabb edzésformával, a Cardio Kickboxingal is megismerkedhetnek.

Ez az első olyan típusú cardio-fitness edzésprogram amely speciális és professzionális Kick Box technikákat alkalmazva, egy emelkedett zenei ritmusra alapozva több mint 1000 kcal éget egy edzés alatt. A kick box technikák könnyebb súlyzókkal vagy azok nélkül hajthatók végre, különböző segédeszközöket használva (boxzsak, pontozoparna stb.). Ez nem karate, és nem egyszerű Kick Box, nem tradicionális aerobik különböző ütés és rúgás technikákkal. Nem karate és kick box együttes keveréke zenei ritmusra kialakított koreográfia levezetése.

A Cardio Kick Boxingben sok kéz- és lábtechnikák vannak jelen, ezek külön és együttes formában, nagy intenzitással, pontosabb ütéssekkel és rúgásokkal. Rendkívül nagy hangsúly van fektetve a technika helyes véghezvitelére, és ennek a gyors változatának a helyes kivitelezésére. Gyorsabb tempó, nagyobb szériák, sok kéz és láb kombináció, gyorsaság, közepes és maximális erőbevitel, a gyakorlatok pontos, helyes véghezvitele, összpontosítás, koncentráló és ellenallóképesség javítása illetve önbizalom növelése, ez a Cardio Kick Boxing.

Minden érdeklődőt szeretettel vár február elsején a PrimaGym Aerobic és Cycling Központ csapata. Válaszd az egészséget, válaszd a PrimaGymet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: