2012-08-15 16:14:23• hírek • Szatmár.ro

Fitneszterem nyílt a Grand Mall áruházban!

A napokban nyitotta meg kapuit Szatmárnémeti legújabb fitneszterme a mozogni vágyó közönség előtt. A professzionális teremnek a Grand Mall alagsora ad otthont.

Új fitneszteremmel bővült Szatmárnémeti konditermeinek palettája. A Grand Mall áruház alagsorában jól felszerelt, kondigépekkel ellátott helyiséget alakítottak ki, mely ajánlott mindazoknak, akik nem kedvelik a személytelen termeket, és szívesen járnának egy jó hangulatú, kellemes hobbiklubba.

Akár fogyás, akár komoly testépítés a cél, a segítség minden esetben adott, hiszen szakképzett edzők látják el tanácsokkal, információkkal az érkezőket, és segítenek a mindennapi edzésterv kialakításában. A délelőtti órákban Pietrar Diana edző várja az érkezőket, délután 15 órától pedig Vonet Nicu irányításával mozoghatnak a terem vendégei.

Az egészséges életmód követői izomtömeg növelő gépeken, futópadokon, taposókon formálhatják izmaikat, egy kisebb teremben pedig a tekerés szerelmesei égethetik a zsírt a kerékpárokon.

A mozgásra éhes közönség hétköznaponként délelőtt 10.00-22.00 óra között veheti birtokba a gépeket, szombaton pedig 10.00-18.00 óra között van nyitva a terem.

Egy hónapra szóló felnőtt bérlet ára 80 lej, míg egy diákbérlet 60 lejbe kerül. A diákbérletet 10.00-18.00 óra között lehet felhasználni. Családok - azaz férj és feleség - számára kedvezményes bérletet állítanak elő: ezek ára 140 lej. Az egy alkalomra szóló edzés 15 lejbe kerül.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: