2015-04-23 15:34:15• hírek • (x)

Fitneszterem nyílik az Aquastar gyógy- és élményfürdőben

Szombaton 12 és 18 óra között nyílt nap lesz az Aquastarban nyíló edzőteremben.

Valószínűleg senkinek sem kell a sportolás előnyeiről és a mozgásszegény életmód hátrányairól, egészségre gyakorolt hatásáról hosszasan beszélni. A mai, gyakran ülő munkával töltött napokban fokozottan szükség van a rendszeres testmozgásra, hiszen annak egészségmegőrző hatása széles körben ismert, minden orvos ennek a fontosságát hangsúlyozza.

A jövő hét elejétől fitnesz-szolgáltatással bővül az Aquastar gyógy- és élményfürdő kínálata: a régió kedvenc aquaparkjának sporttermében ugyanis edzőterem nyílik a Robi Fitnesszel partnerségben. Több mint hatvan kardio- és erősítő gép várja itt az izmosodni vagy éppen fogyni vágyókat - akár alkalmanként, akár hónapos bérlettel.

A megnyitó előtt április 25-én, szombaton nyílt napot tartanak az edzőteremben: itt 12 és 18 óra között bárki kipróbálhatja a rengeteg fajta gépet, a futópadot, az eliptikus kerékpárt vagy éppen a sokféle edzésre alkalmas terembicajokat. Szombaton fogják gyakorlatilag felavatni a gépeket, ugyanis mindenik vadonatúj, tehát a terem felszereltsége minden igényt kielégít.

Aki pedig kedvet kap az edzéshez, az akár bérletet is köthet: többféle, szaunázással és medencehasználattal is összekötött bérletek közül választhatja mindenki ki a számára megfelelőt. A bérlet-típusokért és az árakért keresd fel az Aquastar honlapját vagy a Facebook-oldalát.

Fontos tudni, hogy az edzőterem alkalmi vendégei csak azok lehetnek, akik az Aquastar más szolgáltatásait is ígénybe veszik (élménymedencék, szauna), ugyanakkor az edzőterem gépeit fürdőruhában nem, hanem csak sportruházatban lehet igénybe venni.

Edzőterem nyílik az Aquastarban

Edzőterem nyílik az Aquastarban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: