2010-01-22 12:18:55• hírek • Szatmár.ro

Fitnesz, önkormányzati szemészet

Szűcs Szabolcs
Szűcs Szabolcs

A szatmárhegyi önkormányzat az egészséges életmódra ösztönzi a lakosokat.

Két, igen különleges esemény is zajlott a hét folyamán Szatmárhegyen. Az egyik az a fitnesz-foglalkozás, amelyet a községi iskolaigazgatónő tart a helyi háziasszonyoknak. Az érdeklődés igen nagy, a szerda esti, első találkozáson tizennégyen vettek részt, hogy elkezdjék súlyfeleslegük leadását. A másik különleges esemény csütörtökön zajlott: délelőtt ingyenes szemvizsgálaton vehettek részt az érdeklődők a községházán, egy kolozsvári céggel való együttműködésnek tulajdoníthatóan.

Szűcs Szabolcs alpolgármester szerint a jövőben is igyekeznek hasonló, egészséges életmódra sarkalló tevékenységeket szervezni:
- A tapasztalat azt mutatja, hogy a falusi emberek nem sokat törődnek egészségükkel. A nehézételek miatt sok a súlyfelesleggel küszködő a községben is, és nagyobb problémák is előfordulhatnak ilyen vonatkozásban. A látászavarokra se figyelnek oda kellőképpen: a legtöbben az ócskasorban vásárolnak maguknak találomra szemüveget. Talán, ha az idén nem is tudunk csodákat tenni az infrastruktúra fejlesztése terén, igyekszünk más téren hasznos dolgokat végezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: