2009-09-02 14:40:21• hírek • www.samsungsport.hu

Fisichella vagy Kubica

Az olasz sajtó szerint a Ferrari Giancarlo Fisichella és Robert Kubica közül választja ki, hogy ki üljön az Olasz Nagydíjon Luca Badoer helyére.

A La Gazzetta dello Sportot nem zavarta, hogy a Force India és a BMW-Sauber is pletykának minősítette azt, hogy versenyzőjüknek esélye lenne a Ferrari megüresedett vezetői helyére, a lap szerint kizárólag e két pilóta közül kerülhet ki a Ferrari beugrója - írja az F1-live.hu.

Szeptember elsején a Scuderia hivatalos közleményben tudatta: 48 órán belül döntést hoz arról, hogy az idei Olasz Nagydíjon - és valószínűleg a szezon hátralévő részében - ki helyettesíti az idén már nem versenyző Felipe Massát.

Luca Badoer szinte biztosan nem, az olasz veterán siralmas teljesítményt nyújtott Valenciában, és legutóbb Spa Francorchamps-ban is. A Gazetta állítja, Fisichella vagy Kubica lesz a befutó, más nincs napirenden, így Marc Gené, a Ferrari spanyol tesztpilótája sem.

Kubica jó kapcsolatot ápol az olaszokkal, és állítólag szívesen beugrana Kimi Räikkönen mellé, míg a Force India 4.3 millióval tartozik a maranellóiaknak a kapott erőforrásokért, s ha „Fisico" mehet, a Ferrari kész elengedni a tartozást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: