2015-01-28 11:29:58• hírek • Szatmár.ro, Nagy Eszter

Firiza gyalogtúra a Szatmárnémeti Természetjárókkal

Február 1-jén, vasárnap újra túrázni hívják a szatmáriakat a természetjárók - ezúttal Firiza az úti cél.

"Szeretettel köszöntök minden régi és új Szatmárnémeti Természetjárót a 2015-ös évben is. Ha mozogni szeretnél és friss hegyi levegővel megtölteni a tüdőd, akkor vasárnap részt vehetsz egy könnyű gyalogtúrán a Felsőfernezelyi-gyűjtőtóhoz" - hívogatja kirándulni a szatmáriakat a február 1-jei kirándulás szervezője, Szathmáry Alice.

A kirándulók 7:15-kor találkoznak a szatmárnémeti vasútállomáson, ahol menettérti (oda-vissza) vonatjegy váltása szükséges. A felnőttjegy ára oda-vissza 13,5 lej. A vonat 7:42-kor indul Nagybányára, majd a nagybányai vasútállomásról a menetrend szerinti autóbusszal utazik tovább a csapat a Felsőfernezelyi-gyűjtőtóig. A buszjegy ára oda-vissza 4 lej.

A gyalogtúra a tó mentén összesen megközelítőleg 12 kilométer végig aszfaltos úton. Javasolt a réteges öltözködés és szükség lehet esőköpenyre is.

A vonat Nagybányáról 15:45-kor indul vissza, Szatmárnémetibe 17:25-kor érkezik meg.

A szervezők minden túrázni vágyó természetkedvelőt szeretettel várunk! A túráról bővebb információkat Szathmáry Alice-tól lehet kérni a 0752-908800 telefonszámon.

Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: