2009-10-22 11:33:46• hírek • Parajdi Andrea

Torkos Csütörtök a Steak House-ban

Amellett, hogy a Steak House Étterem falánk vendégeinek újabban immár kiadós napi menüvel is kedveskedik, most még egy kihagyhatatlan akcióval csábítja őket.  Minden hónap utolsó csütörtökjén fél áron kínálják a konyha  specialitásait.

Ha étlapról kell kiválasztanunk mivel csillapítsuk éhségünket, általában megfontoltan döntünk. A sorok között keresgélve inkább ott ragad meg a tekintetünk, ahol ismerős ajánlattal találkozunk. Sokan inkább biztosra megyünk, és olyasmit rendelünk, amelyről pontosan tudjuk, hogy megfelel az ízlésünknek. Holott, bizonyára a még számunkra ismeretlenként hangzó ételkülönlegességek között is találnánk kedvünkre valót.

Most végigkóstolhatod a Steak House Étterem szakácsának specialitásait, ugyanis minden hónap utolsó csütörtökjén fél áron kínálják az étlapon szereplő gasztronómiai fogásokat. Ha valami új ízre vágysz, ne habozz válogatni az olasz, román és magyar konyha ínyencségei közül, inkább rendelj valami olyat amit még sosem kóstoltál.  A kedvezmény nem érvényes a pizzákra, sem pedig az italokra.

Ne feledd, minden hónap utolsó csütörtökjén 50%-os árengedménnyel reggelizhetsz, ebédelhetsz, vagy vacsorázhatsz a Iuliu Maniu 5 szám alatt található Steak House Étteremben. Téged is vár a Torkos Csütörtök. Ha megkóstolnád a vendéglátóhely napi menüjét, az alábbi linken megtalálhatod melyik nap mire számíthatsz.


Féláron kóstolhatod meg a Steak House Étterem szakácsának specialitásait.
Féláron kóstolhatod meg a Steak House Étterem szakácsának specialitásait


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: