2009-10-30 10:51:03• hírek • Parajdi Andrea

Finomságok féláron

A Steak House Étterem legújabb kedvezménye, a Torkos csütörtök valóban elnyerte a vendégek tetszését. Sokan olyan ételkülönlegességeket kóstoltak meg az étlapról, amelyet korábban még sosem rendeltek.

Itt az idő, hogy a Steak House gasztronómiai finomságait Te is egytől-egyik megízleld. Az étterem nagyszerű kedvezménnyel kedveskedik vendégeinek, a Torkos csütörtök keretében a konyhai fogásokat minden hónap utolsó csütörtökjén fél áron vásárolhatod meg. Október 29-én, nagy érdeklődés kíséretében rajtolt az étterem egyedülálló akciója. Sokan kihasználták a lehetőséget és az étlapról olyan fogásokat rendeltek, amelyeket ezidáig még nem kóstoltak meg, de valójában  -mindamellett, hogy a vendégek degeszre ehetik magukat - az is a Torkos csütörtök célja, hogy népszerűsítse a Steak House ételkülönlegességeit.

Ha Te is falatoznál egy kiadósat a Steak House kedvezményes csütörtökjén, megéri már jó előre tervezni. Legközelebb november 26-án vár mindenkit a Torkos csütörtök, addig is marad az ínyenc napi menü. Az alábbi linken megtalálhatod melyik nap milyen ebédre számíthatsz. Asztalfoglaláshoz hívd a 0361 424 585-ös, vagy a 0743 366 898-as telefonszámok egyikét.


Népes társaságok lepték el a Steak House éttermet a Torkos Csütörtök alkalmából
Népes társaságok lepték el a Steak House éttermet a Torkos Csütörtök alkalmából


Ínycsiklandozó ételeket szolgáltak fel - féláron
Ínycsiklandozó ételeket szolgáltak fel - féláron


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: