2009-04-28 11:07:21• hírek • Parajdi Andrea

Fináléban a legtehetségesebbek

Most már csupán egy lépés van hátra, hogy kiderüljön, ki lesz a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonjának legtehetségesebb versenyzője. Ma este arra is fény derül, kik vihetik haza a partnereink által felajánlott dobogós helyezetteknek járó nyereményeket, illetve a különböző különdíjakat.

Négy hete indult el a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub karaoke maratonja. A verseny mindhárom selejtezőjét nagy érdeklődés kísérte, azonban a legnagyobb izgalom csak ma este következik. Április 28-án, 21:30 órai kezdettel indul a karaoke maraton döntője, ahol az egyes fordulók nyertesei tehetnek egy újabb próbát arra, hogy meggyőzzék énektudásukról a négy főre bővült zsűri tagjait. Kedden a 12 döntős produkcióját a maraton szponzorcégeinek képviselői (Opel Saab Chevrolet Márkakereskedés, Művészeti Iskola, Consult Scolari Egyesület, MusiC'at Pub) fogják értékelni.

Ma este tehát a legtehetségesebb versenyzők Zelenak Andrada, Délczeg Csongor, Tóth Edy, Smucz István, Erdei Boglárka, Goie Marius, Kiss Dalma, Szappanos Andrea, Herman Szabolcs, Gáspár Cynthia, Halász Bea és Margitházi Gizella fognak színpadra lépni egy újonnan választott dallal.

Ha kíváncsi vagy a versenyzők szereplésére, vagy egy olyan szórakozóhelyet keresel, ahol kedd este is tombol a vendégsereg, várunk Téged is a MusiC'at Pub és a Szatmár.ro karaoke maratonjának fináléjára.

Ma este lesz a MusiC'at Pub és a Szatmár.ro karaoke maratonjának döntője.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: