2009-11-02 14:16:51• hírek • Parajdi Andrea

Fínálé a hétvégén

Tizenhat ígéretes fiatal méri össze énekhangját a Star Select tehetségkutató verseny fináléjában, amelyet november 6-án, szombaton Nagykárolyban tartanak.

Harmadjára szervezte meg idén a Nagykárolyi Művelődési Ház a Star Select tehetségkutató versenyt, amelynek előválogatását október 3-án tartották. A selejtezőn 16 fiatalt engedett tovább a zsűri, akiknek egy hónap állt a rendelkezésükre, hogy kellően felkészülhessenek és így minél jobb produkciót adhassanak elő a november 6-i döntőn. A fináléra 18 órától a Szent László Közösségi Házban kerül sor.

A verseny két kategóriában zajlik az V-VIII, valamint a IX-XII osztályosokat külön díjazzák. Mindenkinek egyetlen dalt kell elénekelnie és azzal bizonyítania tehetséges énekhangját. A legjobbak tárgyi nyereményekkel gazdagodnak, kiosztják köztük az év hangja címet, illetve a legtehetségesebbek lehetőséget kapnak arra, hogy a jövőben a Nagykárolyi Művelődési Ház szólistáiként különböző eseményeken felléphessenek.

A november 6-i döntőn Boda Bianca, Takács Dániel, Nagy Anita, Bâc Denisa, Tóth Emőke, Berei Barbara, Osvalth Kathryne, Csobot Adél, Onet Bianca, Horn Mairin, Alfater Andrea, Ludescher Noémi, Vitéz Júlia, Muresan Carla, Gaja Dalma és Muler Ingrid lépnek fel.


Tizenhat ígéretes fiatal méri össze énekhangját a Star Select döntőjében.
Tizenhat ígéretes fiatal méri össze énekhangját a Star Select döntőjében


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: