2006-06-03 17:04:21• hírek • Szatmár.ro

Filozófikus szexmasszázs

m1111.jpgHallottunk már a tantrikus szexről, amely a hinduisták egy részét a mindenhatójukhoz viszi közelebb.

Hallottunk már a tantrikus szexről, amely a hinduisták és a kései buddhisták egy részét a mindenhatójukhoz viszi közelebb. A kínai taoista szexmasszázs pedig a szexuális energiát kelti életre. Ez utóbbiról szólunk most...


A taoista szexmasszázs célja - a nevével ellentétben - nem az orgazmus elérése, inkább a legtökéletesebb előjáték alapszabályait összegzi. A taoista filozófia szerint a masszázs a test legalapvetőbb energiájának, a szexuális energiának a felébresztése szolgál. Hiszen a szexuális energia minden más energia forrása, amelyek 12 energiacsatornán keresztül keringenek és életünk valamennyi területére hatással vannak. Sőt, ha nem vigyázunk, akkor a szexuális energia szellemi energiává is alakulhat!

Az előkészület

Nem árt egy kicsit böjtölni a masszázs előtt, hiszen a Tao szerint böjt után tisztábban látjuk az életet és a szexuális energia is jobban irányítható. Ha felkészültünk a masszázsra lelkiekben, akkor kellemesen meleg szobát válasszunk helyszínül. Vegyünk előtte egy kellemes lazító fürdőt! Tegyünk fel kellemes halk, lazító zenét! Gyújtsunk gyertyákat, aki szereti, füstölőket is "beizzíthat"! És persze ne feledjük elővenni a finom masszázsolajat!

Az első lépések

A lelki ráhangolódással kezdődik a masszázs: a testtartás meditációval és a köldöklégzés meditációval. Helyezkedjünk el hason vagy háton, és egyenletesen lélegezzünk! Amikor teljesen egyenletesen mozog a köldökünk, akkor elkezdheti partnerünk a masszírozást, amelynek (ugyebár) nem az orgazmus elérése, hanem a szexuális energia életre hívása a célja. Ha túlságosan belemelegednénk, akkor pihenjünk egy keveset, majd ezután folytassuk a masszázst!

A masszázs


Először a halánték masszírozását kezdjük el, ezt kövesse a mellkas, a has, az alhas, és a csípő gyengéd simítása. Ha jól csináljuk, akkor megnyílnak testünk energiacsatornái.

Ezután a hát, a gerinc, a keresztcsont, a fenék, a comb, a lábszár, a boka következik. Majd előre kell fordulni és a mellkas, a gyomorszáj, az alhas, és a nemi szervek gyengéd érintésével folytatódik a masszázs. Ha ügyesek voltunk, akkor szexuális energiánk már hevesen áramlik, amit a gerincünkben is érezhetünk.

Végül lazításként, az eredeti tudatállapot visszaállításához arc masszírozással fejezzük be a szexmasszázst, amely akkor is kellemes, ha túlságosan elragadtattuk magunkat, és mégiscsak becsúszott 1-2 orgazmus!

A masszírozás történhet egy ujjal, mintha esőcseppek kopogtatnának partnerünk testén, folytathatjuk húzó érintéssel, amely olyan, mintha egy selyem kendőt húznánk kedvesünk bőrén! ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: