2013-08-21 16:02:45• hírek • Póti Orsolya

Filmzenék, közismert dallamok az Art Cafféban

Augusztus 23-án, péntek este hangulatosnak ígérkező koncertnek ad otthont a szatmárnémeti Art Caffé Kávézó. Énekel: Eszlári Nikoletta.

Híres mozifilmek zenéit, világsikerű, közismert dalokat ad elő egy öt tagból álló zenekar péntek este 19 óra 30 perctől az Art Cafféban. Külön-külön, illetve más zenekarokban már hallhatta a közönség a péntek esti fellépők játékát, de így együtt most első alkalommal mutatkoznak be.

A koncert énekes-meghívottja a szatmári Eszlári Nikoletta lesz, aki már több kulturális műsorban közreműködött. Zongorán kíséri Balaskó Balázs zongoraművész, brácsán Dula István, hegedűn Bertók Béla, gitáron pedig Dula András játszik.

A koncert során felcsendül Az operaház fantomja című musical legismertebb dala, továbbá dalok a többszörös Oscar-díjas amerikai filmmusicalből, a My Fair Lady-ből és a szintén Oscar-díjjal kitüntetett, világsikerű Keresztapából.

A közönség többek között Gerschwin és Piazzolla dalokat is hallhat, de felcsendül az Óz, a nagy varázsló című musicalből jól ismert sláger, az "Over the Rainbow" is.

A szervezők minden kedves érdeklődőt várnak az eseményre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: