2008-05-07 18:30:43• hírek • Szatmar.ro

Filmvetítés és festékgolyók

 Az idei Ifjúsági Napok keretébe különleges programokat is belefoglaltak.

A Szatmári Magyar Diákszövetség és a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés idén immár hatodik alkalommal szervezi meg a Szatmári Ifjúsági Napokat.

A május 9-11 között zajló rendezvénysorozat minél több fiatalt kíván mozgósítani, ennek érdekében a szervezők olyan színes programot állítottak össze, amellyel garantáltan mindenkinek megcélozhatnak.

Az idei évben például szabadtéri filmvetítéssel is készülnek, amelyre városunkban egyébként nincsen lehetőség. Aki szeretné átélni, és megtapasztalni, hogy milyen érzés a csillagok alatt követni egy film izgalmas eseményét, annak május 10-én szombaton, este 22 órától érdemes kilátogatni a Kölcsey Ferenc Főgimnázium udvarába. Ha a filmvetítést összekötnéd egy jó szórakozással hozd magaddal barátaidat is, így garantáltan felejthetetlen közös élményben lesz részetek.

Ezt követően a Downtowba is érdemes ellátogatni, ugyanis a Szatmár.ro közreműködésével egy retro-mega-karaoke partyra kerül sor.

Ha már szombat este az énektudásodat is megcsillogtattad, vasárnap a túlélőképességedet is próbára teheted, ugyanis 15 órai kezdettel a Batizi út 52. szám alatt paintball bajnokságra kerül sor a Swat Romania közreműködésével. Jelentkezni lehet az RMDSZ székházában a Mihai Viteazul út 10 szám alatt. A programokon való részvétel díjmentes.

P.A. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: