2012-06-06 09:29:18• hírek • Blikk.hu

Filmjére gyűjt pénzt Zalatnay

Pénzért házal Zalatnay Sarolta, hogy valóra válthassa álmát: filmre vigye élete történetét.

Az énekesnő befektetőket keres, hogy a 100 millió forintos - több mint 1,5 millió lejes - költséget összeszedje, miközben olyan ígéreteket tesz, amelyek megvalósulása egyáltalán nem biztosított. Az ígéret ugyanis, amely szerint állami támogatás már van a filmhez, úgy tűnik, nem állja meg a helyét.

- Cini személyesen adta kezembe a szórólapot, amelyben az áll, hogy az életéről szóló film végigkíséri művészi pályáját, kendőzetlen őszinteséggel mutatja be bonyolult sorsát. A „fikciós elemekkel átszőtt dokumentumfilmben" majd ő is megszólal, és azok, akik életében fontos szerepet játszottak, de felcsendül összes dala is - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő vállalkozó, akit Zalatnay megkeresett.

- Az énekesnő márciusban átadott háromoldalas ismertetőjében azt is leírta, hogy 120 perces mozifilm lesz, de három részben bemutatja a Magyar Televízió is. Koltay Gábor rendezi és írja a forgatókönyvet, amely számomra garancia, ahogy az is, ami szponzorkereső filmismertetőjében áll: az állami támogatás biztosított, az NKA (Nemzeti Kulturális Alap), a Magyar Televízió, valamint a filmet forgalmazó cég részéről. A költségvetés az előzetes becslések szerint nettó 100 millió forint +áfa.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: