2013-01-07 09:47:30• hírek • Szatmár.ro

Filmek, koncertek és kiállítások ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


Gengszterosztag (Gangster Squad) - Az 1940-es, 50-es években a maffia már megvetette a lábát a keleti parton. A los angeles-i rendőrség legnagyobb feladata, hogy a szervezett bűnözés ezen formáját távol tartsa a várostól...

40 és annyi (This is 40) - Pete és Debbie már a 40-hez közelednek, két gyereket nevelnek. Mindennapjaik a megszokásból állnak, illetve azzal való szembesülésből, hogy már ők sem fiatalok. Az egyetlen lehetőségük túllépni az ez által okozott apátián, ha elfogadják életkorukat és ami azzal jár.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Filharmónia:


Újévi koncertre kerül sor január 10-én illetve 11-én 18.30 órától a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában. Műsoron olyan neves zeneszerzők és zenészek művei csendülnek fel, mint Strauss, Ivanovics, Lehár, Verdi, Bizet, Puccini, Mascagni, Gounod és Donizetti.

Ez alkalommal vezényel Shinya Ozaki japán karmester, az est szólistája pedig Lucia Bulucz kolozsvári szopránénekesnő lesz.


Kiállítás:


Január 4-én Seletye Renáta XII. osztályos diák alkotásaiból nyílt kiállítás az Art Caffé Kávézóban. A tárlat két hétig megtekinthető. További részletekért kattints ide!


December 20-án Gergely Csaba, Tillinger István és Dan Geroge festőművészek alkotásaiból nyílt kiállítás a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak az eseményre!


Előadás - Gombák és könyvek:


Jánk Károly költő és András Gyula színművész közös műsorára kerül sor január 10-én, csütörtökön 15 órától a Szatmár Megyei Könyvtárban. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!


Buli


Január 12-én, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: