2018-12-14 08:47:07• hírek • Nagy Tímea

Filmbe illő rablás hajnalban: pénzzel teli széfet nyúltak le a szerencsés tolvajok

Hollywoodi jelenetbe illő lopás a városunkban a mára virradó hajnalban: 3 óra körül loptak el egy pénzzel teli széfet, és még mákjuk is volt a merész rablóknak.

Az eset a Barcsai (Octavian Goga) úton történt, szemben a Carrefour bevásárlóközponttal. Előzetes információk szerint egy sportfogadóirodába törtek be. Az akció pár percig tarthatott, ez adhat gyanút arra, hogy előre megtervezett dologról lehetett szó.

 

A tettes vagy tettesek (még nincsenek pontos részletek) úgy tűnik, pontosan tudták, hol találják a széfet. Felkapták és magukkal vitték, mivel nem volt beépítve a falba, és nem volt rögzítve sem. A jogszabályok szerint azonban ezeket a biztonsági berendezéseket be kell építeni, pontosan az ilyen esetekre való tekintettel.

 

A fémdobozban cirka 5000 lej lehetett, mely nagyjából egy napi bevétele az irodának. Ebben volt továbbá a biztonsági kamerák felvétele is. Hiába a videós felvigyázó rendszer, nincs mit visszanéznie a rendőrségnek. Hogy szerencséjük volt-e a tisztességteleneknek vagy pontosan tudták, mit csinálnak, talány marad az elfogásukig.

 

A Szatmár Megyei Rendőrkapitányság specialistái a helyszínelést követően nyomozást indítottak a galád elkövető vagy elkövetők ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: