2019-02-24 09:10:51• hírek • Szatmár.ro

Filmbe illő autóbaleset Majtény és Nagykároly között

Szinte Oscar-díjas alkotás is lehetne rövidfilm kategóriában, ha felvették volna a karambolt. Elveszthették volna életüket a figyelmetlen előzés miatt, de nem ez történt.

A 19-es országúton esett meg az ütközés Majtény és Nagykároly között. A szerencsétlenségben egy Volkswagen és egy Audi sérült meg. Az egyik gépjármű az árokba borult, a másik felfordult az úttesten.

 

Előzetes információink alapján egy rosszul kiszámolt előzés volt a ludas. Az Audi márkájú személygépkocsi sofőre előzésbe kezdett, de rosszul számította ki a távolságokat. A manővert már nem tudta befejezni, mert a másik sávon helyesen közlekedő jármű túlságosan közel ért hozzá. A szemtanúk elmondása alapján az Audi nekiment a jobb korlátnak, majd a Volkswagennek ütközött. Az utóbbi az árokba borult, a szabálytalankodó pedig felfordult a karambol következében.

 

A helyszínre érkező rendőrség és mentők, valamint a szemtanúk is meglepődtek, de a sofőrök sérülések nélkül szálltak ki az autóikból. Nem volt szükségük orvosi segítségre.

 

Tanuljunk a merész máramarosi sofőr esetéből! Balesetmentes utazást!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: